четвъртък, май 05, 2011

Кралска кръв

Неведнъж съм споменавала, че смъртта ме вълнува по някакъв особен мазохистичен начин. Това е любимата ми серия фотографи на любим фотограф: Ервин Олаф - Кралска кръв. Вдъхновена от истинския живот и ...хмм...смърт. :))




Попея -Втората съпруга на Нерон. Умира бременна от ритник в корема,любезно предоставен от пияния и мъж. След това Нерон и издига огромен храм и я повъзгласяват за божество. Мерси!


Юлий Цезар - убит с кама от приближени насред Сената.


Мария Антоанета - съпруга на Луи XVI. Жертва на модата и на една гилотина.


Принцеса Сиси - прободена с пила от италианския анархист  Луиджи Лукени


  Императрица Александра Фьодоровна - застреляна от лявата страна на главата, малко след като е видяла как убиват мъжа. Докато лежи в локва кръв, застрелват и децата и.


Лудвиг Немски - убит в битка. Или поне така твърдят.


Джаки Кенеди - Онасис - първият и съпруг е застрелян пред очите и 


Лейди Ди - жертва на папараците, шофьора и един мерцедес. Според някои и на английския кралски двор

3 коментара:

  1. Императрица Александра Фьодоровна .-Kъснце Помогними дайми да запълна дупката си, в родното ми место, Дай ми кота 0 , и пагон с 4 звезди+един камик, черен на цвят, чистия мед,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10:50 сл.об.

    Страхотна арт фотография.....става въпрос за четвъртата от горе на долу...Принцесата прободена с пила.......кръв тече от женската гръд,макар че предпочитам много по вече от женската гръд да тече това което трябва да тече............но въпреки това ми харесва......асоцияция направих....не пила а ....устни жадни трябва да предезвикат теч...на бяла кръв от женската гръд......

    ОтговорИзтриване